Copywriting

Een schrijver kan natuurlijk van lucht leven. En van milde giften, gedaan door Copywriting2toevallige passanten. Maar vooral wil hij leven van het schrijven zelf, wat dat ook is.

Dus:

Heb je een eigen website en kom je niet uit de tekst? Laat gerust wat weten. Zoek je een Elevator Pitch? Geef maar een gil. Wil je je memoires schrijven en zoek je een ghost-writer? Neem contact met me op. Gaat het om (eind)redactie? Ik check op taal- en tikfouten, kijk naar zinsbouw, hou ‘lopend verhaal’ in het oog, probeer URL’s uit, zoek de juiste spelling van persoonsnamen op en wat dies meer zij.  Of wil je een volledig nieuwe tekst? Kan ik ook, been there. done that.

Van het redigeren van nieuwsbrieven, tot het verzorgen van content op internet (inclusief beheer van Social Media): laat het gepruts met letters, woorden en alinea’s gerust aan mij over. Hier staan een aantal gerealiseerde projecten van opdrachtgevers die even verstandig waren als jij. Neem contact op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Want jij hebt al genoeg aan je hoofd met echt werk.

1 Reactie op “Copywriting
 1. Henk Borst schreef:

  Beste Hugo,

  ik las met genoegen over je ontmoeting met een groep jonge blazers. Doordat ik momenteel nogal geboeid word door de producten en activiteiten van de firma Van Engelen te Lier, trof het me dat je een legende (?) aanhaalt over het materiaal waarmee dit bedrijf na de oorlog gewerkt zou hebben. Wat zijn obussen? Overblijfselen van geschut-patronen, granaten en dergelijke? En hoe vast en zeker is het gegeven dat ze bij Van Engelen met dit materiaal gewerkt hebben?
  Nieuwsgierig!
  Met vriendelijke groet,
  Henk Borst
  Castricum
  (tuba-speler)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.